Субота, 27.04.2024, 04:54
Ви увійшли якГість | Група "Гости"Вітаю ВасГість| RSS

   Офіційний сайт Корсунь-Шевченківського ліцею 

Меню сайту
Форма входу




Головна » 2017 » Вересень » 28 » Молодь за здоровий спосіб життя
18:09
Молодь за здоровий спосіб життя

Вересень – це не лише початок традиційних занять у школі, це ще й початок спортивно-розважальних заходів. Адже саме у вересні ми проводимо олімпійський урок та тиждень, день туризму, а цього року ще й акцію «Молодь за здоровий спосіб життя».  Тож у Корсунь-Шевченківському ліцеї відбувся ряд цікавих заходів, які сприяють розвитку навичок здорового способу життя: спортивні змагання, конкурс стінгазет та інсталяцій, театралізовані виступи та інформаційні заходи, які проводили спеціалісти.

         За традицією, 20 вересня відбулося спортивно-туристичне свято «Ми – за здоровий спосіб життя!». Цього дня  команди «Life» (8 кл.), «Олімпійці» (9 кл.), «Я - людина» (10 кл.), «Соняшник» (11-А кл.) та «Вітаміни» (11-Б кл.) змагались у спритності, кмітливості та вмінні долати труднощі під час спортивних змагань.

«Соняшник» (11-А кл.)    

  

«Я - людина» (10 кл.)  

 

«Олімпійці» (9 кл.)

        

         На початку свята всі команди представили себе під час загальноліцейної лінійки, що проходила на спортивному майданчику. Виступи учасників були цікаві та добре підготовлені, особливо команд «Соняшник» (11-А кл.) та «Я - людина» (10 класу). Далі на дітей чекали випробування в таких конкурсах: «Попади вціль», «Перша допомога», «Кеглі», «Баскетбольний м’яч», «Кенгуру», «Переправа», «Я все знаю: олімпійські види спорту».

 

Команда «Life» (8 кл.) вивчає маршрут

 

 «Вітаміни» (11-Б кл) на станції «Баскетбольний м’яч»

        

         Команда «Life» (8 кл.) найкраще проявила себе у творчих конкурсах: І місця за емблему та плакат; 9-класники отримали І місця в конкурсах «Кеглі» та «Я все знаю: олімпійські види спорту» (адже це «Олімпійці»J); найшвидшою була «переправа» учасників команди «Я - людина» 10 класу; «Вітаміни» (11-Б клас) стали першими в конкурсах «Артистичний», «Плакат» та «Я все знаю: олімпійські види спорту». Команда «Соняшник» (11-А кл.) здобула І місця в таких конкурсах: «Попади вціль», «Перша допомога», «Кеглі», «Баскетбольний м’яч», «Кенгуру», «Артистичний» та «Емблема». А тому вже кілька років поспіль стає командою-переможцем спортивно-туристичного свята. На ІІ м. - «Я - людина» (10 кл.), ІІІ м. - «Life» (8 кл.), «Олімпійці» (9 кл.) та «Вітаміни» (11-Б клас). Всі команди були нагороджені грамотами.

 

Переможці змагань - «Соняшник» (11-А кл.)

 

         Після виснажливих змагань наші ліцеїсти куштували смачну кашу, яку готували їх однокласники разом з батьками та класними керівниками.

 

А ми готуємо для 8 класу!

 

Свято відбулося J

 

Враженням від свята поділились восьмикласники

 «Мені сподобалась сама система проведення цього свята, а саме перехід з однієї локації в іншу. Сподобалась каша. Вона була смачна, дуже смачна. Також гарними були виступи інших команд» - Бочковський Антон.

 

 «Мені дуже сподобалось свято. Я допомагала варити кашу та готувати салат. Мені здається, це дуже цікаво та весело!» - Сущенко Анна.

Переглядів: 477 | Додав: Hornet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Свято дня
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024